Rollupit ja beach flagit

Helpot ja näyttävät promootiotuotteet – rollupit ja beach flagit! Helppoja kantaa mukana ja pystyttää aina tarpeen tullen. Sekä rollupit että beach flagit toimitetaan mustissa kantokasseissa, joilla niitä on helppo kuljettaa.

 

”Perus” rollup on 85 cm leveä ja 200 cm korkea, mutta rolluppeja on saatavilla useita eri kokoja, suoraan hyllystämme löytyy 85, 100, 120 ja 140 cm levyisiä runkoja. Rollupin normaali korkeus on 200 cm, mutta tarvittaessa rolluppeja on saatavilla myös esim. 225 cm korkuisina. Lisäksi rollup voi olla kaksipuoleinenkin – tällöin mekanismissa on kaksi vuotaa.

Rollupin rungon väri voi olla myös musta!

 

Tuulessa heiluvat beach flagit ovat tuttu näky ulkotapahtumissa ja esimerkiksi yritysten ulko-oven vierustoilla. Myös beach flageja on useita eri kokoja ja muotoja. Beach flag koostuu jalkaosasta, taipuisasta tangosta ja itse lipusta.

Jalka valitaan käyttötarkoituksen mukaan; sisälle riittää kevyempi jalka, mutta ulos tarvitaan lisäpaino jalalle. Mikäli maahan on mahdollista ”ruuvata” maapiikki, saadaan beach flag pysymään tukevasti maassa.

Lippu voidaan tehdä useaan eri muotoon: ”Wind”, ”Drop” tai ”Square”. Katso lippujen koot ja tarvikkeet Beach Flag -oppaastamme!

Lataa tästä Beach Flag -opas

 

Ohjeita painovalmiin aineiston tekemiseen ja meille toimittamiseen.